Acum citesti
Polygon lansează gravel bike-ul lor, Bend

Dacă ești în căutarea unei biciclete gravel modernă, pregătită de aventura și echipată cu toate prinderile de care ai nevoie, spațiu pentru anvelope 700×50 și compatibilitate cu tija de șa dropper, atunci aruncă o privire și la Polygon Bend.

Cadrul noii Polygon Bend începe foarte înclinat, lucru care oferă o înălțime de încălecare mică, foarte utila riderilor mai mici de statură. De asemenea, țeva top-tube înclinata înseamnă și că centrul de greutate al bicicletei va fi mai jos atunci când bicicleta este încărcată cu bagaje. Și este ușor să pui bagaje pe ea, întrucât dispune de multe puncte de instalare.

Bidoane pentru apă poți instala două în interiorul cadrului, dar ambele pe țeava down-tube și încă unul dedesubtul țevii down-tube. Pe furca din carbon există trei montanți “anything cage” plus montanți pentru instalare aripi și portbagaj.

În partea din spate găsești alte puncte de instalare, inclusiv pentru portbagaj. Cum se vede și din imagini, țevile seatstay sunt ușor curbate, pentru a oferi puțină amortizare. Exista trei modele, Polygon Bend R7, Polygon Bend R9X și Polygon Bend V9X.

Polygon Bend R7 este echipată cu SRAM Apex 1×11 mecanic și are un preț de 1.499 $. Mai sus este Polygon Bend R9X cu Rival AXS 1×12 și roti Novatec tubeless-ready la prețul de 2.899 $. Modelul de top este Polygon Bend V9X echipat cu SRAM GX AXS și tijă de șa dropper wireless Reverb XPLR AXS plus furcă cu suspensie Fox AX32 la prețul de 3.999 $. Pentru preț în lei sau euro se poate contacta dealerul oficial în România, Playbike, Brașov.

Bicicletele Polygon sunt disponibile în Romania prin dealerul oficial Playbike, Brașov.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + twenty =