Acum citesti
Cane Creek eeSilk oferă acum suspensie mai simplă pentru pipa ghidonului

Cane Creek eeSilk este o pipă cu amortizare pe bază de elastomer. Rolul ei este să atenueze mare parte din vibrațiile și denivelările mici de pe drumurile forestiere și potecile pedalate pe gravel bike.

Pipa eeSilk exista deja în gama Cane Creek însă acum vine cu o versiune mai simplă și mai ieftină. Dacă înainte pipa avea și un comutator pentru complianță, practic un lock-out pentru pipă, noua variantă nu mai are.

La modelul original Cane Creek eeSilk puteai bloca suspensia, pipa devenind rigidă. Noua versiune eeSilk este acum mai simplă, comutatorul acesta fiind eliminat. În acest fel amortizarea este „allways on”, prețul pipei fiind mai mic.

Cane Creek eeSilk oferă 20 mm de cursă și se livrează cu mai mulți elastomeri de durități diferite pe care îi poți schimba în funcție de greutatea ta, stilul tău de dat, nivelul de confort dorit și tipul de drum. Pipa eeSilk cu amortizare oferă confort pentru mâini, încheieturi, brațe, gât și umeri.

Cane Creek eeSilk este disponibilă în variatele cu lungimi de 80, 90 și 100 mm, greutatea anunțată fiind de 219-235 grame. Prețul este de 199,99 $ pentru varianta simplă și 229,99 $ pentru varianta cu comutator.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − one =