Acum citesti
Biciclete extreme la EuroBike

noutati_eurobike


Bicicletele care au reușit să impresioneze prin dimensiuni o parte din vizitatorii EuroBike 2011, provin de la Surly, Kraftstoff și Ciclosport. Cu toate că ultimul este un producător de ciclocomputere și alte accesorii electronice, acesta a prezentat cea mai mică bicicletă din cadrul expoziției. În ciuda faptului că nu a fost de vânzare, un reprezentant Ciclosport ne-a garantat că orice persoană poate pedala preț de câteva secunde pe bicicletă, dacă acordă suficient timp pentru a se acomoda cu aceasta.


Iar asta, deoarece șaua are dimensiuni normale, iar pedalierul este împrumutat de la o bicicletă de copii. Deci, cu puțin efort și cocoșat pe măsură, vei putea savura o tură cu una dintre cele mai mici biciclete din lume gândite pentru adulți.


La capătul opus se află doi producători de biciclete, Surly și Kraftstoff, recunoscuți pentru proiectele îndrăznețe și pentru ideile nebune. Cele două biciclete pe care le poți admira în galeria de mai jos, beneficiază de roți în dimensiunea 26 de inci, deși în realitate ar putea părea mai mari. Crează ceva confuzie anvelopa foarte înaltă și foarte lată (de până la 3 inci). Bicicleta celor de la Kraftstoff, modelul Edelbock, este gândită pentru deplasarea prin oraș, pe când modelul Moonlander al celor de la Surly a fost gândită pentru a se deplasa în teren accidentat, chiar și prin mlaștini, așa cum declară producătorul.


Nici unul dintre producătorii de biciclete uriașe nu a vrut să ne divulge numărul de astfel de biciclete vândute anual. Dar ne-au garantat că nu sunt doar biciclete concepute pentru expoziții ci chiar își găsesc câțiva clienți anual.



Vezi Comentariu (1)
  • Despre modelul Surly de atv: pentru deplasarea prin zapada sau noroi extrem nu rotile sunt problema – ci tractiunea. Ar fi mai utila o bicicleta cu tractiune integrala si roti normale decat una doar cu roti de tractor. Dar asta nu cred sa vad prea curand…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + eight =