Acum citesti
Biciclete electrice de inchiriat: optiunile din 2024

Freerider ofera serviciul de inchirieri biciclete electrice, in Leresti, localitate in vecinatatea Campulung Muscel. Zona este recunoscuta pentru peisajele sale pitoresti, in principal un relief foarte variat, de la dealuri medii si mari pina la crestele de peste 2.000 de metri. Iar partea cea mai convenabila este ca toate aceste culmi pot fi atinse foarte usor pe drumuri forestiere accesibile sau pe trasee mai dificile, decizia este la tine.

Pentru acest sezon, cei de la Haibike ne pun la dispozitie mai multe modele noi, versiuni 2024, cu motoarele cele mai performante de la Bosch si Yamaha. In plus de asta, acumulatoarele se numara printre cele mai mari disponibile de pe piata, avand o capacitate de (maxim) 750Wh. Asadar, prin faptul ca acestea sunt biciclete electrice full-suspension, vei obtine un confort deplin si pe langa asta, nu vei renunta nici la latura cea mai distractiva: parcurgerea traseelor montane pe un nivel inalt de asistenta, datorita acumulatorilor mari. Asadar, cu aceste doua ingrediente, reteta pentru o zi sau chiar un weekend de neuitat sunt asigurate.

Costul pentru inchirierea unei biciclete electrice full-suspension Haibike este de 250 de lei, fiind disponibile doua cadre M si doua cadre L. Daca totusi nu vrei sa parcurgi trasee prea denivelate sau dificile, atunci ai la dispozitie hardtail-urile 27plus, tot de la Haibike, cu motoare Yamaha. Acestea avand rotile dotate cu anvelope late si balonaj mare, iti vor asigura un confort mai mult decat decent. Iar daca ti-ai propus doar sa pedalezi pe asfalt sau pe drumuri forestiere lejere, atunci avem la dispozitie hardtail-urile clasice cu roti de 29 de inch, tot de la Haibike, acestea fiind de altfel si cele mai usoare e-bike-uri pe care le detinem. Acestea din urma pot fi inchiriate pentru 150 de lei pe zi.

Prin urmare, daca doresti sa vii o zi la Campulung Muscel sau doresti sa petreci un weekend alaturi de noi, cu ghid si cazare incluse, nu ramane decat sa ne contactezi pe mail: echipa @ freerider.ro, iar noi iti vom oferi toate detaliile necesare.

Calendarul de plimbari cu bicicletele electrice de anul acesta este dupa cum urmeaza:

17-19 mai: 8 locuri disponibile
21-23 iunie: 8 locuri disponibile
26-28 iulie: 8 locuri disponibile
23-25 august: 8 locuri disponibile
27-29 septembrie: 8 locuri disponibile
4-6 octombrie: 8 locuri disponibile

Costul pentru un weekend complet, de vineri pina duminica, cu 2 nopti de cazare incluse, e-bike si ghid, este de 990 lei.

Iti putem oferi detalii suplimentare pe mail: echipa @ freerider.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × two =