Acum citesti
Biciclete clasice de oţel de la Bombtrack

Tempest-1-600x400Oricât de frumoase ar fi noile cadre de carbon sau de aluminiu hidroformat, liniile subţiri ale unei clasice de oţel înmoaie inimile multora. Bombtrack vrea să ne ducă înapoi în timp cu Tempest. Ei au început să producă biciclete fixe şi de oraş, dar au ajuns încet să producă şi biciclete de cros, şosea şi de aventură. Deşi le lipseşte încă un MTB adevărat din gamă, ei au câte o bicicletă aproape pentru oricine.

Tempest-2-e1446526219227-600x437Bombtrack Tempest este fabricată din oţel Reynolds 725 care îi oferă caracteristicile pentru care este cunoscut oţelul, dar cu un stil şi o geometrie modernă. Creată să fie o bicicletă cu adevărat performantă, Bombtrack a echipat bicicleta cu o transmisie completă Shimano 105 cu lanţ KMC, roţi Mavic Ksyrium Equipe şi alte componente de calitate. Cadrul are monobloc de tip PF86, o furcă de carbon de 1 1/8 şi va fi oferit în dimensiuni de la XS la L.

Bombtrack-2-600x399Modelul Audax este versiunea mai relaxată a lui Tempest. Acesta a obţinut deja locul 14 la cursa Transcontinentală cu Clement Shovel la pedale, dar Audax este capabilă şi să fie echipată cu baaje pentru o tură de mai multe zile. Cadrul complet din aliaj de crom este vopsit atractiv şi echipat cu aripi din fabricaţie.

Bombtrack-14-600x399Noul Geared Oxbridge este cea mai simplă bicicletă posibilă. Acest model de oraş are o transmisie de tip 1×10 cu manete de schimbător pe down-tube (este inclusă şi maneta pentru faţă în caz că se doreşte adăugarea unui deraior de foi). Bicicleta are şi un chain guide simplu şi eficient. Preţul va fi acceptabil.

Bombtrack-5-600x399Modelul Hook este bicicleta de ciclocros, urmaşul cu viteze al modelului single speed SS Arise. Hook are trei versiuni diferite: una cu cadru de aliaj de crom, una din aliaj Columbus şi una din carbon T700. Toate modelele sunt cu frâne pe disc, cele de aluminiu fiind cu ax simplu QR. Modelul de carbon are axe thru. Modelele sunt echipate cu transmisii ce merg până la SRAM Force CX1 pentru modelul Hook3, toate fiind gata de cursă la nevoie.

Bombtrack-19-600x399Beyond+ este noul model de bicicletă pentru ture lungi. Este încă un prototip şi are roţi de 27.5+ şi spaţiu suficient pentru anvelope late, cu ax thru la ambele roţi. Bicicletele Bombtrack sunt testate serios, uneori chiar şi în ture incredibile în jurul lumii. Nu se ştie când va fi disponibil acest model.

Bombtrack-10-600x399Şi modelul de criterium din oţel Needle suferă modificări, având un seat tube scurtat, head tube tapered, dropout-uri noi, un cadru din oţel Reynolds 725 şi furcă din carbon şi aluminiu.

 

 

 

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one + 17 =