Acum citesti
Foundry Cycles lansează noul cadru Overland Ultra Cross din titan

Noul Overland Ultra Cross din titan nu este neapărat o bicicletă de cros şi nici una de aventură în mod special. Overland face parte mai degrabă din categoria bicicletelor care pot face orice off road folosindu-se doar de anvelope subţiri. Foundry Cycles a lucrat însă doar cu carbon până acum, iar noua bicicletă este ceva nou şi exotic pentru ei.

Foundry Overland Ultra Cross titan 01

Overland dispune de thru axle atât în faţă cât şi în spate mulţumită furcii Whisky No.9 care a devenit din nou disponibilă. Frânele se instalează pe cadru, respectiv furcă, prin montanţi post mount. Cadrul şi furca pot acomoda roţi late până la 41mm. Dacă vremea nu este atât de prietenoasă bicicleta dispune de montanţi pentru aripi atât în faţă cât şi în spate. În afară de cablajul intern pentru transmisiile electronice restul ghidajelor sunt la exterior.

Foundry Overland Ultra Cross titan 02

La vânzare există doar cadrul nu bicicleta echipată complet aşa cum o vedeţi în imagini. Preţul de 2.495$ include cadrul din titan, furca Whisky No.9, prinderi faţă-spate DT RWS, headset Cane Creek şi colierul tijei de şa.

Dacă totuşi doreşti să cumperi o bicicletă întreaga o vei putea face contra sumei de 4.695$ bani în care vei primi echipare Sram Force 22, roţi DT Swiss R24, cockpit Zipp şi anvelope Clement.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − nine =