Acum citesti
Bicicletă? Tricicletă? E-bike? HaseBike!


Așa este! Noul Klimax 5K al celor de la Hasebikes este câte puțin dintre toate acestea și ceva în plus. Trike-ul funcționează asemenea unei biciclete, fiind dotat cu pedale, cu lanț, angrenaj și tot ce ține de un sistem de transmisie clasic. Noutate pe care HaseBike o aduce odată cu acest model este montarea unui motor electric care urmează a susține utilizatorul la pedalare.



Și nu o face oricum, ci cu o susținere consistentă: 45 de km/h poate atinge noul Klimax 5K, specificație care-i va face prezența simțită în trafic. Atâta timp cât ești văzut și de ceilalți șoferi, bineînțeles. Motorul de 500 de W este montat pe roata din fața care este de altfel responsabilă pentru tracțiune.


Autonomia este de 40 de km. Dar acumulator se încarcă rapid în mai puțin de 2 ore și jumătate. Evident, tu îți vei putea continua drumul chiar și cu acumulatorul descărcat, însă va trebui să-ți folosești picioarele 100% pentru a avansa. Durata de viața a acumulatorului este estimată pentru parcurgerea a 32.000 km. Greutatea totală a lui Klimax 5K este de 37,5 kg.


via Hasebikes


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + one =