Acum citesti
Bicicleta placată cu aur de 24K

Trebuie să recunoaștem că printre bicicliști nu prea circulă perena întrebare „care-o fi cea mai scumpă bicicletă din lume?”, ori cel puțin nu prea a ajuns pe la urechile noastre, noi întâlnindu-ne mai des cu interogația „cât prinde la oră?”. Dar ca să pregătim un răspuns pentru prima situație, vă anunțăm că cei de la Goldgenie au luat un Giant Defy 3 și l-au placat cu aur de 24K. Și cer un preț pe măsură!

aur

Pentru această bicicletă de aur va trebui să scoți din buzunar 250.000 de lire sterline, oferind așadar ocazia ideală pentru avuții pasionați de pedalat să își arate potența financiară. Că despre o bicicletă care să meargă de 250.000 de lire nu poate fi vorba, Giant Defy 3 fiind un model din eșalonul inferior al gamei producătorului respectiv. Se intră puțin și pe tărâmul ingoranței cu această bicicletă pentru că Goldgenie o prezintă drept „cursieră bărbătească britanică”, ceea ce geografic este eminamente greşit, ca să nu spunem dezinformator sau alte epitete de acest fel.

Și atunci care ar fi scopul unei cursiere placate cu aur? În afară de epatarea averii, nu vedem niciunul. Și în plus, ce faci dacă ți se murdăresc lanțul, pinioanele, plăcile și schimbătorul, care toate sunt și ele placate cu aur? Dar când ți se uzează? Desigur, presupunând că această bicicletă este ceva mai mult decât un simplu trofeu de perete.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 − three =