Acum citesti
Bicicleta de armata Montague

Montague Paratrooper este o bicicleta special gandita pentru soldatii debarcati in diferite zone de conflict. Prima conditie pe care trebuie s-o indeplineasca bicicleta este aceea de a putea fi stocata intr-o forma compacta, astfel incat sa fie cat mai usor de transportat. De aceea Montague Paratrooper este o bicicleta cu roti normale de 26″, dar pliabila.


Producatorul sustine ca a gandit forma acestei biciclete, astfel incat atunci cand este pliata sa nu depaseasca dimensiunile unui ghiozdan cu echipament. In speacil atunci cand soldatii sunt parasutati din avion. Este dotata cu 24 de viteze si cu frane pe disc hidraulice, atat pentru partea frontala cat si pentru cea posterioara.


Se pliaza in aproximativ 20 de secunde, cu ajutorul tehnologiei CLIX iar greutatea totala este de 13,2 kg. Costul este unul chiar modest, de 879 $ iar recomandarile producatorului suna cam asa : „plimbari in jurul bazei sau misiuni de recunoastere”.



Avantajul este ca poate fi achizitionat si de catre persoane fizice nu doar de cadre militare. Asadar, daca esti interesat, arunca o privire si pe site-ul producatorului, la adresa montaguebikes.com.


via | Montague


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − twelve =