Acum citesti
Bicicleta cu care Nino Schurter va concura la Rio: Scott Spark

Bicicleta cu care Nino va concura la Jocurile Olimpice la Rio va fi echipată cu cele mai ușoare componente disponibile în acest moment pe piață. Astfel, bicicleta va primipiese de la Ritchey, o furcă DT Swiss OPM cu o cursă de 100mm și un amortizor de la același brand, care va fi conectat evident la o comandă de Lock-Out.

scott-spark-nino-rio-1 scott-spark-nino-rio-2 scott-spark-nino-rio-3 scott-spark-nino-rio-4Roțile provin tot de la DT Swiss, modelul de top XMC 1200 Spline, însă este posibil ca acesta să folosească în ziua concursului roțile XRC 1200 Spline, cu 50 de grame mai ușoare decât cele din fotografii. În ceea ce privește transmisia, acesta va fi furnizată de Sram, modelul XX1 Eagle, cu 1 foaie și 12 pinioane. Nu în ultimul rând, frânele vor fi modelul Guide Ultimate, de la Sram.

scott-spark-nino-rio-5 scott-spark-nino-rio-6 scott-spark-nino-rio-7 scott-spark-nino-rio-8Pentru a completa imaginea, Nino va avea mănuși și cască în culorile bicicletei, iar în ceea ce privește setup-ul cockpit-ului, acesta va utiliza o pipă cu rise negativ.

via Scott

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − nine =