Acum citesti
Cross Traction SL5 – bicicleta gata de trasee montane, la preț imbatabil

Oferta de biciclete MTB gata să parcurgă cele mai dificile traesee montane de XC e mare, însă prețurile sunt de multe ori prohibitive pentru cei ce vor o relaxare combinată cu aventură în natură, dar nu vor să se implice total încă în acest sport! În celălalt capăt al ofertei sunt o mulțime de biciclete cu prețuri foarte accesibile, dar cu componente prea sensibile și cu performanță mult prea scăzută pentru a face față condițiilor reale de pe munte.

În mijloc se află bicicletele echilibrate, care oferă exact ceea ce ai nevoie pentru a fi în siguranță și a te bucura de o potecă prin pădure, dar la un preț abordabil și de cei ce nu sunt gata să investească sume prea mari de bani!

În această gamă de preț, unul dintre cele mai remarcabile modele este cu siguranță Cross Traction SL5!

Construit pe un cadru din aluminiu, cu greutate redusă, construcție de calitate foarte bună și geometrie inspirată din modelele de competiție, Traction SL5 este o opțiune de luat în calcul pentru cei ce vor să ia contact pentru prima dată cu ciclismul montan. Culorile vii ale cadrului dau o dinamică deosebită întregii biciclete iar echiparea modernă și fiabilă o fac să fie companionul ideal oriunde există un drum sau o potecă accesibile pentru biciclete!

Furca SR Suntour XCM ajută bicicleta să treacă ușor peste obstacole, având cursa de 100 mm și o funcționare fină și precisă. Iar dacă în drum apare o urcare abruptă, furca se poate bloca pentru a nu pierde din forță și a avea eficiență maximă la pedalat. Tot la trecerea peste obstacole ajută și roțile, de dimensiuni mari, cumpărătorul putând să aleagă între stabilitatea și inerția roților de 29 sau agilitatea și accelerația roților mai mici, de 27.5.

Aderența e asigurată de un set de anvelope de top, Continental CrossKing, considerate de mulți ca fiind cele mai bune anvelope polivalente de MTB din lume!

Noile generații de componente pentru amatori de la Shimano au crescut mult în performanță și au un aspect inspirat din generațiile anterioare de top. Pe Cross Traction SL5 avem o combinație de componente Acera și Altus, vedeta fiind schimbătorul spate Alivio care mută precis lanțul pe cele 9 pinioane. Cu pinioane 11-36 și angrenaj triplu 40/30/22, oricine, chiar și cei mai puțini antrenați, vor găsi mereu treapta de viteză potrivită, chiar și pe cele mai abrupte urcări!

Cel mai important lucru la un MTB este însă frânarea. Cross Traction SL5 nu face rabat aici, oprirea precisă și frânarea modulată perfect fiind asigurate de un set de frâne Shimano ST-EF505 hidraulice, cu disc de 180 mm pe față și 160 mm pe spate. Nimeni nu va avea probleme pe coborâre cu această combinație!

Cross Traction SL5 este acum disponibil la prețuri promoționale, în foarte multe variante. Le găsiți pe toate la magazinul RacingBikeShop!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 11 =