Acum citesti
Bicicletă controlată prin Smartphone

Progresul tehnologic în domeniul bicicletelor marchează o nouă reușită prin lansarea unui sistem ce permite controlul sistemului de transmisie al bicicletei direct de pe un Smartphone sau o tabletă, montate pe ghidon.

Mai mult decât atât, software-ul este responsabil pentru schimbarea vitezelor atunci când detectează o anumită înclinație a solului. Și ducând tehnologia mai departe, acesta poate schimba din timp vitezele în situația în care este conectat la GPS și cunoaște exact porțiunile de drum pe care urmează să le urci sau să le cobori.

Acest sistem este capabil să aleagă raportul ideal în funcție de cadența ta, care este permanent monitorizată. Cambridge Consultants au creat acest sistem ca o unealtă de antrenament pentru cicliștii profesioniști, dar și-au dat seama că această aplicație poate fi folosită de nenumărați cicliști amatori. Deci, ne putem aștepta la o dezvoltare spectaculoasă pe viitor.

via BikeEU

Vezi Comentariu (1)
  • Nu zic ca e un lucru rau , dar eu ce mai fac cand ma sui pe bicicleta doar dau din pedale, ia tot farmecu bicicletei la fel cum e o masina cu cutie automata ia tot farmecul condusului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 12 =