Acum citesti
BH Ultimate 9.9: 7.9 kg!


În căutarea unei biciclete de Cross Country sub 8 kg? Ai nimerit bine, deoarece modelul Ultimate 9.9 al celor de la BH Bikes cântărește doar 7.9 kg, rivalizând astfel direct cu modelul 899 al celor de la Scott.



Echiparea este la un nivel de top. Absolut toate componentele au fost selectate cu atenție și reprezintă vârful de gamă al producătorilor Sram, DT Swiss sau Formula. Sistemul de transmisie este asigurat de Sram XX și beneficiază de un angrenaj cu două foi în formatul 42/28 și de o casetă de pinioane în formatul 11/36.


Frânele în schimb, provin de la Formula și nu tot de la Sram așa cum probabil te-ai fi așteptat. Modelul R1 Carbon este foarte ușor dar și foarte eficient, numărându-se printre cele mai ușoare sisteme de frânare disponibile la ora actuală.


De remarcat la cadrul din carbon al acestei biciclete sunt prinderea pentru etrierul frânei de spate, poziționată asemenea modelului Scott 899 (pe țeava inferioară a basculei), construcția urechilor, țevile hidroformate, țeava țeii care este foarte înaltă (pentru rigiditate maximă) dar și prinderea schimbătorului de foi, care nu beneficiază de colier în jurul țevii ci de o prindere pe un suport fixat cu șurub imbus.


Detalii complete găsești pe bhbikes.com.


via BH Bikes


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 5 =