Acum citesti
BH prezintă gama de cursiere pentru 2015, cu accent pe modelul de top Ultralight

Nici bine nu a debutat sezonul de pedalat 2014, că unii producători dezvăluie ce pregătesc pentru anul viitor. Deși vor intra pe piață mai repede, BH a prezentat mai multe cursiere care vor face parte din gama de șosea 2015, modelul de vârf Ultralight ținând capul de afiș.

bh

Cele mai multe detalii oferite de BH s-au oferit în privința lui Ultralight, modelul care continuă tradiția firmei de a oferi o cursieră foarte performantă și, în același timp, foarte ușoară. Compania producătoare va pune la bătaie multiple versiuni ale modelului, cu echipări mecanice, dar și electronice, prin seturile Ultegra și Dura-Ace Di2.

Multiplele versiuni înseamnă nu doar mai multe opțiuni, ci și un interval de prețuri mai amplu, dar chiar și așa, cea mai ieftină cursieră Ultralight va costa 3.849 de euro, fiind echipată cu setul Shimano Ultegra mecanic și roți Mavic Ksyrium Elite. La polul opus se va afla Ultralight L99C4, în valoarea de 11.999 de euro. Pentru această sumă vei primi o cursieră care cântărește 5,9 kilograme, echipată cu setul electronic Shimano Dura-Ace Di2, baieuri Michelin Service Course și faimoasele roți LightWeight Obermayer.

Sursa: BH

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − 7 =