Acum citesti
Banshee Wildcard în ediție limitată

Wildcard este un cadru pentru Freeride și se numără printre cele mai vechi modele ale producătorului canadian Banshee. Pentru anul acesta, cadrul a suferit modificări pentru a fi adus în pas cu vremurile, precum dotarea cu țevi hidroformate sau head tube supradimensionat.

Noul Wildcard va rămâne în continuare un model exclusivist, fiind construit într-o ediție limitată de doar 50 de exemplare. Mai mult, cei de la Bashee au organizat un sondaj pe Pinkbike.com, pentru ca utilizatorii să poată alege culorile în care acesta va fi disponibil. S-a ajuns la concluzia că vopseaua va fi argintie iar denumirea brand-ului și al modelului va fi oferit în 6 culori distincte.

Cei care vor să-l achiziționeze vor putea alege între trei dimensiuni ale cadrului, mic, mediu și mare. Dintre specficații amintim cursa basculei ce poate fi setată între 130 și 165 mm, cadrul realizat din aluminiu 7005 și headtube supradimensionat în versiunea 1.5 inci. Wildcard va putea fi achiziționat începând cu luna august 2012.

via Banshee

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + six =