Acum citesti
Aventură cu biciletele în Harghita, pentru cei dornici de peisaje pitorești

În primăvara anului 2014 am lansat în cadrul agenţiei Exploratist proiectul pentru dezvoltarea turismului la nivel naţional – “Explorează România pe județe“.

DCIM101GOPRO

Prin acest proiect ne-am propus să descoperim peisaje pitorești, oameni extraordinari, tradiții și obiceiuri străvechi, precum și gastronomia tradițională românească dezvoltând astfel un concept nou și inovativ de călătorie.

IMG_20150501_110324 LOGO

Proiectul dezvoltă segmentul călătoriilor adresate persoanelor dornice să descopere şi să exploreze într-un cadru organizat frumuseţea ţării noastre.

_1030552-EDIT

În cadrul proiectului am dezvolat împreună cu partenerii noştii de la Open Doors Travel, programul de cicloturism – Ciclism, natură şi tradiţie – Aventură cu biciletele în Harghita, ce va avea loc în perioada 17 – 19 iulie – o frumoasă o aventură de vară în care explorăm cu bicicletele, îndrumaţi de un ghid profesionist, oraşul Odorheiu Secuiesc, Platoul vulcanic Kalonda, Trivonul de la Fântâna Brazilor, Barajul şi lacul de acumulare Zetea.

_1030470

Experienţa este întregită prin descoperirea obiceiurilor străvechi şi a mesteşugurilor în satul tradiţional Corund, unde aflăm despre arta prelucrării lutului, printr-o demonstraţie de olărit şi a prelucrării de iască şi prin descoperirea atelierului fotografic al familiei Kovats, unde şi acum se fotografiază cu aparate mai vechi de o sută de ani şi a atelierului de prelucrare de şindrilă.

_1030313

Regăsiţi mai jos o mică parte din frumoasa noastră aventură din luna mai:

https://www.youtube.com/watch?v=L12_GP4ljaw

Programul complet, precum şi informaţii legate de obiectivele vizitate şi pachete se regăsesc pe site-ul nostru şi în cadrul event-ului de pe pagina noastră de facebook:

http://www.exploratist.com/romania-pe-judete/aventura-in-harghita/

https://www.facebook.com/events/870587649700637/

Contact:

Catrinel Ulea – Project Manager – Exploratist

Str. Hermann Oberth, nr. 49, sect. 1, Bucureşti, România

Tel: 0733 737 333

Mail: [email protected]

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =