Acum citesti
Atala și Whistle acum și în România prin BikeShow.ro

Mărcile italiene de tradiție ATALA și WHISTLE sunt incepând de anul acesta prezente și in România prin intermediul distribuitorului BikeShow.ro

ATALA, 110 ani de istorie

ATALA nu este doar o marcă ce povestește istoria bicicletei ci un nume care evocă plăcerea de a pedala din pură pasiune.

Marca s-a născut in 1907 și reprezentantul acesteia Luigi Ganna a câștigat in 1909 prima ediție a Giro d’Italia, performanță urmată de un lung șir de alte tururi și campionate caștigate.

De peste 100 de ani angajamentul Atala a rămas neschimbat: proiectarea și fabricarea bicicletelor de înaltă calitate și performanță. De la primele etape de proiectare a cadrului și alegerea tehnologiilor si materialelor, Atala monitorizează cu atenție fiecare detaliu pentru a se asigura că ciclistul are cea mai bună ergonomie în șa, manevrabilitate și stabilitate maximă. Cadrele de carbon sunt fabricate din fibre Toray pentru a asigura o calitate maximă, maximizarea rigidității și reducerea concomitentă a greutății. Construcția triunghiului frontal cu tehnologie monocoque permite eliminarea punctelor de sudura în favoarea unei linii mai curate și optimizarea distribuției stresului. Cadrele din aluminiu utilizează aliaje din seria 6000 care sunt durabile, ușor de modelat și sudabile, permițând obținerea de profiluri speciale datorită procesului de hidroformare.

ATALA este prima dintre mărcile grupului și este pozitionată în segmentul mediu al pieței cu o gamă largă de modele: Urban Style, Trekking, MTB, Road, E-Bike.

In prezent compania are sediul în Monza face parte din 2011 din Accell Group, liderul european pe piața bicicletelor și accesoriilor.

WHISTLE, al doilea brand al grupului, este o marca originală din Colorado, care păstrează imaginea și filozofia originilor sale. O gamă completă de MTB, biciclete de curse (road) și E-bikes din segmentul mediu-expert, destinata atat  profesioniștilor cat și amatorilor, este rezultatul unui design si a unei proiectari atente a componentelor și a produsului.

Atat ATALA cat si WHISTLE au identificat în ultimii ani un produs care aduce tot mai multă bucurie celor care-l folosesc, E-Bike-ul, și prin urmare investesc mult în cercetare și in dezvoltarea acestei categorii de biciclete, fie ea pentru oraș sau pentru munte. E-Bike este bicicleta asistată electric, motorul electric ne făcând altceva decât să amplifice pedalatul intre 0% si 400%. Dacă nu pedalez, se oprește. Asistarea înceteaza la 25km/ora, dacă vrei mai mult, pedalezi. Dar imaginați-vă cum e să urci pe Transfăgărășan cu bicicleta cu 25km/ora pedalând ca pe loc drept.

ATALA E-City te poate transporta la și de la locul de muncă de multe ori mai rapid decât mașina și în orice caz mai economic și ecologic. Si acum poți merge și in ținută office pentru că depui doar atâta efort cat vrei.

E-MTB Hardtail  te duce mai departe decât până acum sau aduce cu tine la plimbare și prietenii care până acum nu puteau ține ritmul.

E-MTB Full te ajută să ajungi mai sus, oferindu-ți apoi bucuria downhill-ului.

ATALA si WHISTLE le au pe toate în diferite variante, cu motoare Bosch, Yamaha, Shimano, Ecologic. Noutatea și marea realizare a anului 2017 este însa motorul Atala AM80 care concurează fără probleme cu mărcile consacrate de motoare și care a dus la o scădere semnificativă a prețurilor la bicicletele echipate cu acest motor. Iată-l mai jos in filmul de prezentare:

Vă așteptăm cu drag in ShowRoom-ul nostru, pe site sau pe FaceBook!

BikeShow.ro – Sibiu, str Marasti nr 9

www.bikeshow.ro

www.facebook.com/BikeShow.ro/

www.facebook.com/EBikeRomania/

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 4 =