Acum citesti
Antifurt pentru bicicletă cu GPS în valvă (AirTag), de la Muc-Off

Mulți posesori de iPhone/Apple ar trebui deja să cunoască AirTag-urile, care pot fi folosite pentru a găsi diverse lucruri de care uiți pur și simplu. Așadar, AirTag-urile sunt un sistem de localizare compatibil cu telefoanele mai sus amintite și pot fi adaptate și pentru localizarea bicicletelor.

Stealth Tubeless Tag Holder se numește noul produs de la Muc-Off care este de fapt un ascunziș perfect pentru AirTag – acceptând faptul că și hoții de biciclete citesc acest articol. În decursul timpului au apărut producători care au ascuns AirTag-urile în cele mai ferite locuri: de la tija de șa, la capacul pentru pipă sau sub suportul bidonului de lichide. Însă cei de la Muc-Off și-au dat seama că au găsit un loc și mai bun: în valva tubeless.

Aceasta se montează în interior (AirTag-ul este plasat între jantă și anvelopă) – așadar la baza valvei și cântărește cu tot cu AirTag doar 18.7 grame. Poate fi cumpărat doar suportul care se montează pe valvă, la un preț de 19 euro sau cu tot cu valvă, la un preț de 43 de euro.

via MucOff

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 10 =