Acum citesti
Anka Martin și prietenele sale, pe biciclete, în Noua Zeelandă

La începutul lunii februarie a debutat aventura celor 5 fete: punctul de pornire, Nelson, unul dintre locurile superbe ale Noii Zeelande. Astfel, au început pe cele mai dificile poteci din Nelson, cu porțiuni foarte tehnice. Au continuat apoi cu zona Comppermine care le-a relaxat cu poteci mai line și cu o priveliște superbă spre Ocean.

anka_martin_noua_zeelanda_8

Apoi, au ales Nydia Track, un traseu într-un cadru natural cum rar ai ocazia să vezi, în mijlocul Malborough Sounds. După cum povestește Anka Martin, este vorba despre un paradis, iar traseul, unul tehnic cu multe rădăcini, unde există riscul de a fi aruncat ușor peste ghidon dacă nu ești atent. Înainte de a se întoarce în civilizație, Anka și echipa sa de fete au mai ales un traseu, poate unul dintre cele mai frumoase din lume: Wakamarina.

Toate cele 5 fete, împreună cu fotograful, au pedalat pe biciclete Juliana, iar conluzia a fost una simplă: au avut parte de cea mai plăcută aventură a vieții lor, într-unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume. Galeria foto și montajul video pot fi văzute mai jos.

Galerie foto:

Video:

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =