Acum citesti
Amortizor din carbon nou și roți, de la DT SWISS

DT Swiss lansează noul amortizor X 313, construit pentru bicicletele full suspension de Cross Country și Maraton. În varianta cea mai ușoară, acesta pune pe cântar doar 145 de grame!

Împreună cu comanda pentru setarea amortizorului, acesta cântărește 165 de grame. Poți alege foarte facil, unul dintre cele trei moduri de funcționare: deschis – pentru coborâri, Drive Mode – pentru urcări și blocat – pentru sprinturi sau porțiuni de asfalt. Va fi disponibil în versiune cu exterior din carbon sau aluminiu. Prețurile nu au fost făcute încă publice.

DT Swiss a anunțat de asemenea și un set nou de roți, botezat Spline. Denumirea provine de la Straigh Pull Line. Butucii din aluminiu sunt concepuți astfel încât spițele să fie cât mai rigide dar să exercite cât mai multă presiune pe rulmenți. Durata de viață estimată a rulmenților este astfel mai mare.

Cu o greutate de doar 1.430 de grame pe set, noile roți XR 1450 sunt cele mai ușoare din gama producătorului elvețian. Vor fi disponibile pentru roți de 26, 28 și 27.5 (650B).

via DT Swiss

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × four =