Acum citesti
All-City a lansat noi versiuni Space Horse și Gorilla Monsoon – două gravel-uri din oțel cu dotări moderne

All-City e un producător de biciclete din oțel dar cu caracteristici moderne, iar acum ei au îmbunătățit cel mai popular model, Space Horse, dar și gravel-ul potent Gorilla Monsoon. Ambele au primit dropout-uri noi, două noi opțiuni de culoare și pentru prima dată două echipări complete.

Space Horse a trecut de la QR clasic la ax thru de 12 mm cu ajutorul noilor dropout-uri și capete ale furcii. Tot cu ocazia asta s-a trecut și la prinderi de etrier flat mount la ambele roți, păstrând posibilitatea de a monta atât aripi cât și portbagaje.

În plus a apărut o rutare ascunsă pentru dinam pe furcă dar și 4 puncte noi de prindere pentru portbagaj, pentru a mări funcționalitatea bicicletei. Spațiul pentru anvelope depinde de mărimea cadrului și prezența aripilor și este cel de mai jos:

  • 43 cm și 46 cm: 650b x 47 mm (42mm cu aripi)
  • 49 cm – 61 cm: 700c x 45mm (41mm cu aripi) și 650b x 47 mm (42mm cu aripi)
  • echipare standard: 650b x 47 mm

Pentru cei însetați există acum prinderi pentru 3 bidoane pe cadru, două în triunghiul principal și unul sub downtube.

Cadrul e fabricat din tuburi 612 Select, model propriu fabricat din oțel/crom 4130. Bicicleta e acum disponibilă în 2 echipări, cu Shimano GRX sau Tiagra, în mărimi între 43-61 cm.

Space Horse GRX în culoarea Dusty Rose are prețul de 2099$ în timp ce Space Horse Tiagra în culoarea Blue Neptune costă 1599$. Ambele cadre sunt disponibile la 850$.

Pentru cei ce vor anvelope mult mai late, Gorilla Monsoon este alegerea perfectă. Bicicleta e construită cu anvelope 27.5×2.4 dar are loc și pentru anvelope 700c x 42mm.

Gorilla Monsoon avea deja ax thru, dar primește dropout-uri și capete de furcă noi ce au atât ax thru de 12 mm cât și prinderi de etrier flat mount.

Pentru prima dată vor fi disponibile cadre începând cu 43 cm și toate cele 7 mărimi vor avea un monobloc ceva mai coborât.

La fel ca Space Horse, GM e oferită cu două echipări și în două noi culori. O echpare Shimano GRX vine în culoarea Pineapple Sundae în timp ce modelul cu SRAM Apex e în culoarea Root Beer Keg. Ambele biciclete includ o tijă dropper. Modelul cu SRAM Apex are o manetă pentru tijă lângă maneta stângă de frână în timp ce modelul GRX folosește maneta de schimbător stângă pentru comanda tijei dropper.

Gorilla Monsoon e fabricată tot din tuburi 612 Select iar prețul e de 2099$ pentru varianta Apex, 2499$ pentru cea GRX sau 899$ pentru cadru.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − seven =