Acum citesti
Aim, pedale simple, rezistente şi ieftine de la VP

VP-aim-pedal-silver-600x525Noile pedale platformă AIM de la VP se adresează iubitorilor de pedale platformă cu buget limitat. Ele sunt mai ieftine decât modelul de top Harrier, dar corpul lor este aproape la fel de lat şi de subţire, iar greutatea este rezonabilă.

Pedalele Aim au fost proiectate pentru rider-ul de slopestyle Sam Reynolds. Acesta a cerut un model mare şi aderent, iar VP au răspuns solicitării cu un model simplu, tradiţional şi versatil, cu profil concav dublu. Pe scurt, Aim sunt pedale platformă confortabile care oferă mult spaţiu pentru picior şi sunt ideale pentru orice bicicletă, fie ea de navetă, BMX sau all-mountain.

VP-aim-pedal-black-flat-shot-600x527Un singur lucru sună ieftin la pedalele acestea – corpul din aluminiu turnat, dar preţul mic cere compromisuri. Grosimea platformelor dublu-concave este de 18 mm iar suprafaţa este de 105×105 mm.

Axul este din aliaj de crom prelucrat CNC, forjat şi tratat termic, acesta fiind aşezat pe rulmenţi LSL încapsulaţi. Pentru rezistenţă mărită, rulmenţii sunt poziţionaţi cât mai depărtat posibil în corpul pedalei.

VP-Aim-pedal-angle-600x567Fiecare faţă a pedalei Aim are opt pini de oţel înlocuibili. Aceştia se desfac cu un imbus de sus, spre deosebire de modelele de top unde pinii se demontează de pe partea opusă a pedalei.

VP anunţă o greutate de 425 g pentru o pereche de Aim şi un preţ de 60 USD, de asemenea fiind disponibile şi kit-uri de reparaţii. Culorile disponibile sunt argintiu şi negru şi sunt deja disponibile la distribuitorii VP.

La final, un film de prezentare a modelului:

Sam Reynolds slays all his bikes with VP-Aim from VP Components on Vimeo.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 5 =