Acum citesti
Ai ceva de spus? Scrie un articol pe FreeRider.ro!

img_articolDe astăzi inaugurăm pe FreeRider.ro o nouă rubrică, vocea cititorului. Știm că există multe persoane care au câte ceva de spus despre industrie, despre biciclete sau pur și simplu despre aventurile trăite pe bicicletă. Pentru că am primit mai multe cereri în acest sens, ne-am decis să creăm o rubrică separată în care să vă dăm cuvântul vouă, cititorilor noștri.

Subiectele sunt la liberă alegere, însă este foarte important ca textul să fie coerent, să aibă ceva de spus și să fie redactat într-o română de bun simț, presupunând că micile erori le vom corecta noi înainte de publicare. Prin urmare, nu orice material trimis va fi automat publicat ci ne vom rezerva dreptul de a le alege pe cele mai bune dintre ele, dar aceasta nu este o descurajare ci un îndemn pentru material de calitate.

Desigur, ne vom rezerva dreptul de a-i premia pe cei care ne vor impresiona, iar această mențiune va fi făcută în dreptul fiecărui articol care merită o recompensă. Așadar, așteptăm articolele voastre pe [email protected] începând de astăzi!

Cu mulțumiri,

Echipa voastră FreeRider.ro

Vezi Comentariu (1)
  • Salut sa spun din prima ca nu sint din Romania sint din Chisinau practic de ceva timp biciclitu (al treilea an)si nu sintem amatori de oras adica inca citiva prieteni dar ceva curse mai lungi ca tara e mica dar tot gasesti ceva de vazut in fine nu stiu eu cum e la voi in schimb la noi in Moldova securitatea biciclistului e o problema mare adica nu esti vazut ori respectat de ceilalti mai deloc nu mai zic de piste sau ceva de genul au fost niste incercari de a trasa niste piste in Chisinau doar ca treceau care prin copaci sau prin monumente asta e situatia e clar ca mai avem de asteptat ceva schimbari astept ceva comentarii cum se merge la voi,succes si drum uscat

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − six =