Acum citesti
Adidas a lansat ochelarii de soare CMPT imprimați 3D, ușori și cu ventilație maximă

Imprimarea 3D se pare că își găsește loc în toate domeniile, inclusiv ale ciclismului: pedale, scule, căști, șei, biciclete și chiar și pantofi, toate sunt acum produse rapid, aproape din nimic, la o apăsare de buton. Adidas a decis că pe lista acestor produse ar fi cazul să includă și o pereche de ochelari de soare.

Aceștia sunt produși folosind ultima tehnologie de imprimare 3D, cadrul ochelarilor 3D CPMT fiind produs din nylon flexibil, acoperit cu un strat de tratament special care îi dă textura cauciucată. Structura de tip pânză face ca ochelarii să fie foarte ușori și le dă un aspect unic, futurist.

Cadrul ochelarilor e dintr-o singură bucată și cântărește în jur de 20 g, iar datorită zonelor moi de la nas și urechi, e foarte ușor ca utilizatorul să uite că poartă ochelari.

În specificații e inclusă și o lentilă integrată, cu efect de oglindă, de culoare maro cu tratament extern argintiu. Lentila e și ea fabricată din policarbonat ușor, pentru o greutate redusă a ochelarilor care sunt astfel unii dintre cei mai ușori de pe piață.

Pe lângă greutatea extrem de redusă, design-ul modelului 3D CMPT oferă ventilație maximă, fiind ideali pentru ture lungi sau pe vreme caldă și umedă, acolo unde ochelarii clasici cedează.

Prețul este de 415$ iar modelul va fi momentan disponibil în ediție limitată, cu cadru negru mat.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + 15 =