Acum citesti
Adaptor pentru frânele hidraulice de pe cursiere de la Magura

Mulțumită celor de la Magura, dacă vei dori să îți montezi o pereche de frâne pe disc hidraulice pe cursieră, vei putea folosi vechile tale manete de frână, fie ele mecanice sau nu. Acest lucru este făcut posibil de MC1, un adaptor mai mult decât util.

Practic, acest mecanism complex satisface o nevoie simplă. Nu va mai fi nevoie să îți schimbi manetele de frână ale cursierei dacă îți montezi frâne hidraulice pe aceasta. Și orice posesor de cursieră știe ce lucru important s-a realizat prin acest lucru, date fiind prețurile unor astfel de manete care au și mecanismul de schimbare al vitezelor integrat în ele. Dar nu te bucura prea repede.

Sistemul este unul complet etanș și este incompatibil cu orice set de frâne pe disc mecanice. Aerisirea se face prin lateral, iar posibilitatea ca o vreo bulă de aer să își facă de cap prin interiorul furtunelor este minim, mulțumită unei dimensiuni mai generoase ale acestora.

Deși acest sistem dorește a-i scăpa pe pasionații de șosea/ciclocros de bătăile de cap și de buzunar asociate cu achiziția și schimbarea manetelor, nu reușește să se achite prea bine de rolul pe care și l-a asumat. Mecanismul MC1 va fi vândut doar împreună cu un set de frâne hidraulice cu un preț care este estimat în jurul a 8-900$. Însă momentul adevărului va sosi în septembrie, când va avea loc lansarea oficială.

Vezi Comentariu (1)
  • Pentru bicicleta BMW Cruise Bike, care, din cate stiu eu , nu are prinderile pe cadru in spate pentru a se putea monta o frana pe disc hidraulica, exista un adaptor care sa ofere aceasta posibilitate? Repet, nu este vorba de un adaptor de la o dimensiune la alta, ci de un adaptor pentru un cadru fara nicio prindere pentru posibilitatea de a monta o frana pe disc hidraulica pe spate!? In cazul de fata este vorba despre un adaptor pentru disc de 160 mm pentru frana Magura Marta pe spate!?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + 5 =