Acum citesti
Accesorii pentru anvelope de la Vittoria

Renumitul producător de anvelope Vittoria și-a prezentat noutățile pentru anul viitor acum câteva săptămâni, așa că de această dată propune câteva accesorii care vor fi de ajutor în întreținerea anvelopelor, repararea sau pentru adaptarea lor.

În primul rând, este vorba despre soluția de reparat și umflat camere normale, dar și de latex sau abieuri Pit Stop Road Racing. Cartușul umflă orice tip de anvelopă până la 6,5 atmosfere și repară automat orice puncție.

Pe urmă, italienii oferă spre vânzare o husă pentru anvelope. Practic, aceasta se montează peste roată și protejează anvelopa/baieul de razele soarelui sau în timpul transportului. Interiorul husei include niște fibre de argint care asigură protecția termică, deci husa este potrivită și pentru iarnă, dacă ai de gând să îți lași bicicleta să se “odihnească”.

Ultimele produse din listă sunt rezervate valvelor. Pe de-o parte, Vittoria are un pachet de 10 valve Presta cu care să le înlocuiești pe cele care se defectează. De cealaltă parte, producătorul de anvelope și-a completat oferta cu niște prelungitoare de valve, necesare în cazul în care bicicleta ta este echipată cu roți cu profil înalt. Lungimea acestor extensii variază de la 36 la 110mm.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × five =