Acum citesti
Urge lansează Drift, casca ieftină pentru downhill

Urge Bike Products produce căşti de ciclism destinate în special pedalatului agresiv şi de cele mai multe ori cu preţuri mai mult spre partea premium. Odată cu lansarea noii căşti Drift designul s-a simplificat puţin, iar preţul a scăzut. Pe de altă parte siguranţa nu a fost scăzută.

casca downhill Urge Drift 01Urge Drift este cu adevărat o afacere dacă practici suficient de des enduro şi downhill. O cască cu un preţ bun şi cu o greutate sub 1 kg este greu de găsit. Noua Drift dispune de o deschizătură frontală mare, vizibilitate bună, compatibilitate cu ochelari goggle şi aerisire bună. În plus dispune şi de o serie de fante de dimensiuni mici şi medii care, împreună, ar trebui să ofere suficientă ventilaţie. Urge Drift arată drept o cască full-face foarte bună pentru cineva care caută pentru prima dată şi latura mai extremă a datului cu bicicleta.

casca downhill Urge Drift 02Carcasa este din ploicabronat cu fante de ventilaţie protejate cu plasă şi o căptuşeală interioară plus cozoroc reglabil. Va fi disponibilă în 5 dimensiuni (XS, S, M, L, XL) şi 4 culori (albă, neagră, verde şi roşie). Cu o greutate de 929 grame Urge Drift îndeplineşte standardele de siguranţă CE/CPSC/AS şi va fi disponibilă din octombrie la preţul de 100 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 − 1 =