Acum citesti
Tija de șa reglabilă PNW Pine 27.2 este subțire și oferă cursă lungă

Noua tijă șa de reglabilă PNW Pine, cu o cursă de 105 mm și diametru 27,2 mm, înlocuiește vechiul model Ranier ce avea cursă de doar 80 mm. De asemenea și designul este îmbunătățit. Capul de prindere a șeii este adus la zi, prinderea făcându-se acum cu două șuruburi. Devine mai ușor de făcut acum și reglajul înclinației șeii. Designul părții de jos a tijei este împrumutat de la modelul mai robust Cascade, însă redesenat pentru a se potrivi cadrelor cu diametru 27,2 al tijei de șa.

Acționarea se face prin cablu. Acesta nu este ascuns ci lăsat la exterior pentru moment. Pentru ghidare internă există modelul Ranier IR (Internal Routing). Reglajul cursei este infinit, deci nu există poziții predefinite în care trebuie să stea șaua. Lungimea totală a tijei este de 305 mm. Introducerea minimă în cadru este de 120 mm, iar maximă de 205 mm. Prețul este de 274,99$.

Având diametrul de 27,2 tija de șa poate fi folosită pe mtb-urile care vin cu această dimensiune, însă este la fel de bună și pentru noile cursiere gravel, adventure bike sau pe ciclocrosuri. Tija de șa se livrează cu manetă standard de culisare însă remote-ul CX Drop Bar îți permite să-l instalez pe ghidoanele de cursieră și să ascunzi cablul pe dedesubtul ghidolinei. Acest remote este compatibil și cu alte mărci de tije reglabile pentru șa. Prețul este de 74,99 $. Pentru livrare în România se mai adaugă taxa poștală de 28,23$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 12 =