Acum citesti
Thule relansează cunoscutul suport T2 pentru cârlig

Thule T2 este pe piaţă de vreo 10 ani fiind unul din cele mai apreciate sisteme de transport al bicicletelor pe cârligul de remorcare al maşinii.

thule t2 pro 01Noul Thule T2 PRO dispune de suporţi redesenaţi pentru roţile bicicletelor. Construite să accepte inclusiv anvelope fat canalele din interior sunt gândite în aşa fel încât şi roţile de cursieră să fie bine fixate. Suportul „SecureHook” este mai lat, mai rigid şi dispune acum de un mecanism mai bine securizat.

thule t2 pro 02Una din cele mai bune specificaţii ale noului T2 PRO este repoziţionarea manetei de pliere. În ciuda faptului că noul T2 este mai robust decât modelul anterior greutatea sa este aceeaşi. Noua poziţie a acestei manete este mult mai bună întrucât nu trebuie să bagi mâna printre bicicletele murdare pentru a o acţiona. Un alt avantaj este că această manetă poate fi detaşată pentru a ataşa o extensie pentru a 2a bicicletă după care maneta se instalează la loc. La modelul T2 vechi nu mai puteai ajunge la această manetă dacă extensia era instalată.

O altă îmbunătăţire este interfaţa „AutoAttach” care îţi permite să muţi portbagajul foarte uşor de pe o maşină pe alta. Thule a mărit distanţa dintre biciclete şi maşină cu 40%. Asta înseamnă că acum poţi folosi acest suport şi pe SUV-uri care dispun de roată de rezervă instalată pe hayon. În plus şi distanţa faţă de asfalt a fost mărită cu 35%. În plus a fost mărită şi distanţa dintre biciclete cu 2,5 cm pentru a fi mai puţine şanse ca acestea să se lovească între ele. Suportul poate susţine biciclete cu roţi de la 20 la 29 inch.

Preţul noului Thule T2 PRO este de 549$ în timp ce extensia costă 399$. Dacă totuşi doreşti modelul vechi T2 acesta poate fi încă găsit la un preţ aproximativ de 399$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four − 3 =