Acum citesti
Suomy lansează noua cască TMLS ALL-IN

Italienii de la Suomy au lansat noua casca de ciclism TMLS ALL-IN. Numele spune totul, mai precis grija cu care a fost proiectată și construită și faptul că se adresează unui public foarte pretențios. Noua Suomy TMLS ALL-IN este aerodinamică și compactă cu 33 fante de ventilație, oferindu-i un flux ideal și continuu de aer pentru aerisire. Greutatea căștii este de doar 190 grame, mărimea M, făcând-o una din cele mai ușoare de pe piață.

Producătorul prezintă această cască fiind high-end, iar afirmația nu este deloc harzadrată. La finele lui 2016 am testat modelul Jumper de downhill de la Suomy, iar calitatea și protecția s-au ridicat la nivelul afirmațiilor.

TMLS ALL-IN dispune de o parte inferioară din policarbonat care protejează suplimentar spuma de protecție, curelușa de fixare este reglabilă, căptușeala interioară este fabricată din material hipoalergenic (ce nu cauzează alergii), iar grafica este tipică mărci Suomy. „Agresivă și elegantă în același timp” este considerată de italieni, dar evident, frumusețea stă în ochii privitorului.

Prețul anunțat este de 109 Euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + nineteen =