Acum citesti
Suomy lansează noua cască Sfera

Suomy a lansat noua cască Sfera, descrisă a fi în același stil specific italienilor, inovativă și originală. Noua cască a fost gândită să fie folosită în principal la concursuri de ciclism șosea, în special iarna, însă mulțumită designului elegant pe care îl are casca poate fi folosită și la drumurile prin oraș. Sfera dispune de un cozoroc mic ce poate fi ușor instalat sau detașat.

casca suomy sfera 03

Suomy Sfera este o cască ce acoperă nevoile multor tipuri de cicliști, de la șosea la mtb și urban. Sfera dispune de mai multe fante de aerisire, iar două din ele pot fi folosite și pe post de suport al ochelarilor de ciclism când aceștia nu sunt folosiți.

Noua Sfera este disponibilă în mai multe opțiuni de culoare: Team, argintiu/negru și negru/roșu și dispune de tehnologia SMC (Suomy Minimum Contact System) ce creează un spațiu între cap și cască. Acest lucru nu oferă doar securitate ci și confort sporit. La confort se adaugă și ventilația care se face printr-o serie de canale aflate pe interiorul căștii.

Confortul este garantat de materialele hipoalergenice și antibacteriale folosite. Această căptușeală poate fi detașată pentru a fi spălată. La fel și chinga de fixare pe cap, și aceasta poate fi detașată pentru a fi spălată sau schimbată cu totul. Tehnologia folosită la fabricație este cunoscuta inmold la care se adaugă carcasa din policarbonat pentru rezistență sporită. Pentru a sta și mai bine pe cap și pentru a-ți oferi protecția optimă, Sfera dispune de reglaj biaxial în partea din spate, spre ceafă.

Noua Suomy Sfera este disponibilă pe piață din septembrie 2016 în mărimile M (XS-M) 54-58 cm circumferința capului sau L (L-XXL) 59-61 cm circumferința capului, la prețul recomandat de 119 euro. Greutatea anunțată este de 220 g pentru mărimea M și 240 g pentru L.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + 3 =