Acum citesti
Saris lansează noul portbagaj pentru hayon Super Bones 3

Cu siguranţă Saris nu este o firmă cu puţină experienţă. Chiar dacă a fost lansată abia în 1996, Saris a început practic în 1976 când compania se numea Graber. De atunci au lansat o mulţime de premiere: primul suport pliabil pentru biciclete, primul suport asigurat cu cheie, primul suport cu clichet pentru bicicletă.

Saris-Super-Bones-3-car-rack-rear-5

Noul Super Bones impresionează prin adaptabilitatea pe care o oferă instalării bicicletelor. Şi instalarea pe maşină s-a îmbunătăţit mulţumită pad-urilor care se sprijină de ea. Acestea se pot regla nu doar în sus şi în jos ci şi în laterale. Astfel noul Bones se va putea instala pe mai multe tipuri de maşini.

Saris-Super-Bones-3-car-rack-rear-12

Principala noutate a suportului este sistemul de strângere cu clichet instalat în fiecare picior. Practic acest sistem poate fi înlocuit dacă se va strica vreodată însă suportul dispune oricum de garanţie pe viaţă aşa că la nevoie schimbi suportul cu totul.

Toate părţile metalice ale suportului şi ale chingilor sunt învelite în material plastic pentru a le feri de rugină sau pentru a nu deteriora maşina. Însă cel mai interesant este faptul că Saris a integrat 4 cabluri din oţel în chingi pentru a împiedica pe cineva să le taie repede şi să fure suportul şi bicicletele.

Zonele de prindere ale bicicletelor sunt similare cu modelul iniţial însă dispun şi de câteva specificaţii noi. Este vorba de posibilităţi noi de reglaje pentru a-ţi face viaţa mai uşoara când instalezi bicicleta. Apoi dacă pedalele sau cadrele nu se potrivesc bine şi se lovesc între ele sistemul de prindere al lor poate fi ajustat în aşa fel încât să nu mai aibă loc atingerea.

Saris Super Bones include şi un cablu cu care poţi încuia bicicletele. Cheia este aceeaşi cu care se blochează şi picioarele principale ale suportului.

Preţul nu a fost comunicat încă.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 4 =