Acum citesti
Robusteţe împinsă la extrem cu Evolveo STRONGPHONE WIFI IP67 Dual SIM

Vremea telefoanelor cu taste a apus demult. Acum toata lumea foloseşte telefoanele smart ce sunt într-adevăr deştepte şi te ajută într-o mulţime de situaţii. Însă au două mari neajunsuri aceste smartphone-uri. Sunt sensibile la mediul înconjurător şi durata de viaţă a acumulatorului este de cele mai multe ori jenantă.

Pentru cei care obişnuiesc să petreacă mai mult timp în natură, bicicliştii fiind printre cei mai întâlniţi la aceasta categorie Evolveo Cehia a lansat telefonul „clasic” STRONGPHONE WIFI IP67 Dual SIM. Este clasic pentru că dispune de tastatură, dar în rest este cât se poate de modern şi performant.

Evolveo STRONGPHONE WIFI IP67 Dual SIM 14În primul rând putem vorbi de bateria de 1700 mAh care pentru acest telefon înseamnă aproximativ o săptămână de stand by sau în jur de 8,5 ore de vorbire. Carcasa este ranforsată şi cauciucată pentru a rezista la ploaie, apă, praf, zgârieturi, şocuri, căldură, frig etc. Se poate utiliza cu două cartele SIM în acelaşi timp. Dacă ai şi abonament cu trafic de date atunci poţi folosi internetul cu navigatorul mini Opera Mobile. Sau poţi transforma telefonul în hotspot şi folosi laptopul pentru a lucra mai uşor.

Desigur şi mărimea şi greutatea sunt mai mari decât ar fi la un astfel de telefon normal. Însă la doar 166 grame nu este totuşi greu putând fi uşor transportat în buzunarul spate al tricoului de bicicletă. Telefonul dispune de o mulţime de aplicaţii pe care el găseşti la actualele telefoane smart cum ar fi player mp3, radio FM cu funcţie de înregistrare, calendar, lista „to do”, ceas şi alarmă, redare filme şi imagini etc. Nu în ultimul rând camera foto nu putea să lipsească Strongphone WiFi dispunând de una frontală şi una pe spate.

Telefonul este disponibil în România la preţul de 419 lei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − four =