Acum citesti
Revolights prezintă luminile revoluţionare Eclipse+

În 2012 Revolights prezenta sistemul diferit şi revoluţionar de iluminare a drumului şi a biciclistului/bicicletei. Sistemul era complet diferit de ceea ce ştiam întrucât luminile erau instalate direct pe jantele bicicletei şi nu doar ca luminau in laterale ci şi direct înainte sau în spate. Astăzi Revolights prezintă Eclipse+ acelaşi sistem de iluminare însă cu câteva specificaţii în plus.

Revolights Eclipse+ 02

În primul rând luminile dispun de conectivitate Bluetooth pentru a comunica cu telefonul. Apoi acumulatorul nu mai este instalat pe butucul roţii ci direct pe jantă. Nu în ultimul rând luminile nu pot fi furate (prea uşor) de pe bicicletă dacă, atunci când o laşi nesupravegheată şi legată, vei bloca şi roţile.

Revolights Eclipse+ 01

Legătura Bluetooth cu telefonul oferă posibilitatea de a semnaliza când schimbi direcţia de mers, pornirii şi opririi luminilor de la distanţă, oferă senzor de lumină şi indicator al nivelului bateriei. În plus primeşti şi informaţii despre viteză şi distanţă cât şi alerte meteo. Poţi de asemenea să programezi luminile să se aprindă automat atunci când „te simt” că te apropii de bicicletă, foarte folositor atunci când bicicleta este parcată pe holul apartamentului, iar becul din tavan este ars.

Revolights Eclipse+ 03

Sistemul de iluminare Revolights Eclipse+ costă 249 $, iar preţul promoţional prin Indiegogo este de 219$. Deşi nu sunt deloc ieftine şi nici prea uşor de instalat faptul că îţi oferă vizibilitate de jur împrejur într-un oraş plin de şoferi inconştienţi ar putea să justifice o asemenea investiţie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 − 2 =