Acum citesti
Prim contact – ceasul smart Evolio X-Watch Sport

Astăzi Evolio a lansat noul smartwatch pentru outdoor și sport, Evolio X-Watch. Cu această ocazie le-am făcut o vizită la sediul din București pentru a vedea noul ceas în „carne și oase”.

Prima impresie este bună. Ceasul este robust, echipat cu ecran tactil și pare că va rezista ușor solicitărilor utilizării în natură. Dimensiunile sunt destul de mari asta însemnând că ceasul este destinat în principal bărbaților. Și designul, este destul de bărbătesc. Nu am putut să ne jucăm cu el pentru că atunci când am ajuns, ceasul era la încărcat. Însă pe hârtie noul Evolio X-Watch Sport arată super promițător și pare echipat cu tot ce trebuie pentru a fi un produs complet.

Iată ce ne transmite producătorul:

X-watch Sport este cel mai nou model de ceas inteligent Evolio, dotat cu receptor GPS de mare precizie precum si cu alti senzori. Noul model de smartwatch permite localizarea geografica precisa, monitorizarea cu mare acuratete a miscarii, si obtinerea in timp real de informatii precum altitudine, presiune atmosferica, temperatura, puls si multe altele.

 

X-watch Sport aduce ca noutate in gama Evolio, posibilitatea de masurare precisa a miscarii utilizand si receptorul GPS integrat. Acesta permite o calculare exacta  a miscarii reale si implicit a energiei consumate, luand in considerare atat distanta parcursa cat si diferenta de altitudine. X-watch Sport monitorizeaza sporturi precum ciclism, alergare, drumetie montana, etc.

O alta noutate a noului model X-watch Sport  este functia Cardio dinamica, ce masoara pulsul in timp real si in mod continuu.  X-watch Sport are un ecran tactil IPS de 1,3 inch, cu diverse ecrane customizabile de tip sport, classic, chronograph, etc.

Ceasul este compatibil cu sistemele de operare Android si IOS,  si are implementate toate functiile disponibile pe modelele anterioare, oferind utilizatorului posibilitatea de a prelua apeluri si citi notificari de tip: SMS, Facebook, Wathsapp, Skype, etc.

Evolio X-watch Sport dispune de un docking station cu acumulator, ce poate fi folosit ca baterie externa, pentru ca ceasul sa poata fi reincarcat complet in orice moment.

“Piata de Wearables a inregistrat in primele 4 luni din 2017 un progres semnificativ, de aproximativ 120 % fata de perioada similara a anului trecut. Evolio a inregistrat un succes remarcabil pe aceasta piata situandu-se in top 3 branduri de dispozitive purtabile. Cel mai bine vandut Smarwatch Evolio este modelul X-watch Pro cu peste 20.000 de unitati vandute in ultimele 12 luni”, a declarant Liviu Nistoran, CEO si fondator Evolio.

Ceasul inteligent Evolio X-watch Sport va fi disponibil din luna iunie in retelele de retail la pretul recomandat de vanzare de 699 lei. Primele 50 de ceasuri comandate online de pe site-ul Evolio, pot fi achizitionate, incepand de astazi 31 mai 2017, la pretul promotional de 499 lei.

Despre Evolio

Evolio este brandul romanesc cu cea mai larga gama de produse electronice, IT si de telecomunicatii, fiind lider de piata in categoria brandurilor locale pe segmentele: GPS, drone, ceasuri inteligente si camere video de actiune.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 1 =