Acum citesti
Pompele de cadru revin! Noua Silca Impero Ultimate promite să facă minuni

Cu o istorie de aproape 100 de ani Silica s-a remarcat mulţumită modelului original de pompă Impero la care se folosea aluminiu din seria 2000 într-o vreme când celelalte pompe erau manufacturate din oţel.

pompa bicicleta Silca Impero Ultimate 02aDupă 25 de ani de pauză Silica readuce în actualitate pompa Impero care, potrivit fabricantului, este cea mai eficientă, mai rezistentă şi mai funcţională pompă din lume. Afirmaţii îndrăzneţe desigur însă dacă ne gândim că mulţi consideră exagerată atenţia celor de la Silica la fabricaţia unei pompe atunci am putea să îi credem.

Mulţumită capului solid din aluminiu la care se adaugă valva din alamă şi garniturii cu izolaţie în două etape, pompa păstrează funcţionalitatea „press-on” pentru care Silica este atât de cunoscută.

pompa bicicleta Silca Impero Ultimate 01Restul pompei este fabricat tot din aluminiu inclusiv rezervorul, mânerul şi tija pistonului. Fabricate în SUA părţile interne încă folosesc pentru pentru etanşeizare piele special tratată şi importată de la acelaşi furnizor din Milano încă din 1947. Pompa este fixată în interiorul cadrului mulţumită capetelor dotate cu amortizoare din silicon ce se pot adapta în funcţie de dimetrul ţevilor cadrului de la 1” la 2,5”.

pompa bicicleta Silca Impero Ultimate 03Imperio Ultimate este disponibilă în 4 dimensiuni pentru a se potrivi pe cadre cu mărimile de la 55 la 56 cm. Greutăţile sunt: SM: 256g M: 267g L: 278g XL: 289g.

Pentru o presiune de 100 PSI este nevoie de 112 pompări cu mărimea SM de pompă. Preţul este de 165$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − eight =