Acum citesti
Pegas se lansează în accesorii și prezintă stopul Scăpărici cu giroscop

Siguranța noastră pe bicicletă în timpul nopții este importantă. Însă cum nu tot timpul depinde de noi ce se întâmplă în trafic este bine să facem tot posibilul și să fim cât mai vizibili pentru ca ceilalți participanți la trafic să nu aibă nicio scuza dacă spun „nu te-am văzut”.

stop-spate-pegas scaparici-cu-laser si giroscop 07

Astfel Pegas lansează noul stop de bicicletă Scăpărici. Acesta nu este o simplă lumină pentru bicicletă ci are puteri supranaturale! În primul rând dispune de două raze laser ce sunt proiectate pe asfalt pe partea ta stângă și dreaptă, desenând astfel un culoar virtual pe care doar tu ai voie să pedalezi.

stop-spate-pegas scaparici-cu-laser si giroscop 03

Apoi marea noutate este giroscopul cu care Scăpărici este dotat. Acesta permite ciclistului să „semnalizeze” automat stânga-dreapta cu o săgeată roșie, în funcție de direcția sa de pedalat.

stop-spate-pegas scaparici-cu-laser si giroscop 04

Noul Pegas Scăpărici se instalează pe tija de șa, funcționează cu două baterii AAA, iar durata de viața a bateriilor este de aproximativ 31 ore cu laser și LED și 43 ore doar cu LED. Prețul de vânzare este de 129 lei însă la data redactării acestui material produsul beneficiază de preț promoțional de 99 lei.

stop-spate-pegas scaparici-cu-laser si giroscop 05

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 11 =