Acum citesti
Ochalarii Recon Jet primesc ANT+ pentru powermeter

Recent producătorul de „ochelari deştepţi” Recon a fost cumpărat de Intel lucru care sugerează că va urma o luptă cu Google Glass pe un plan mai competitiv. Mai important însă pentru noi este faptul că ochelarii Recon Jet sunt acum compatibil ANT+ pentru powermeter.

ochelari smart Recon Jet ant+Informaţiile privind puterea pot fi afişate in mai multe moduri: puterea instantanee, la 3 secunde, 10 secunde, 30 secunde, puterea maximă şi medie. Aceste informaţii pot fi afişate în acelaşi timp cu altele precum puls, viteză, cadenţă, înclinaţie, diferenţă de nivel, calorii consumate, distanţă parcursă şi timp. Aceste informaţii pot fi poziţionate oriunde doreşti în cadrul ecranului.

aplicatia Recon Refuel 01În funcţie de vârsta ta, greutatea, înălţimea, sex, altitudine, distanţa parcursă, puls şi cadenţă algoritmul aplicaţiei Recon Refuel îţi spune şi când a venit vremea să bei sau să mănânci pentru a reduce deshidratarea şi febra musculară. Aplicaţia şi algoritmul de calcul au fost dezvoltate împreună cu atletul Brendan Brazier.

În timpul activităţii ţi se aminteşte când să bei. Înainte şi după ţi se oferă sugestii pentru ce să consumi în aşa fel încât să menţii performanţa pentru tipul şi durata de activitate pe care o vei avea. La final ţi se spune cum să te recuperezi. În curând vor fi lansate şi versiuni ale acestei aplicaţii pentru telefonul mobil sau gadget-uri ce pot fi purtate.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + 19 =