Acum citesti
Nu-ţi mai poţi instala Garmin-ul pe ghidon din cauza deteriorării? Se rezolvă!

Poate ai fost puţin prea agresiv cu rotirea ciclocomputerului Garmin în locaşul său de pe ghidon, poate l-ai folosit atât de mult încât partea din plastic s-a uzat şi acum nu mai ţine sau poate pur şi simplu ai căzut, iar partea din plastic care ţine computerul ancorat de suportul său de ghidon s-a stricat.

reparatie grmin dog ears 1

Indiferent de motiv Dog Ears rezolvă problema. Compania a creat o „placă” ce se instalează în jurul părţii rotunde (deteriorate) al Garmin-ului tău oferindu-i acestuia o nouă viaţă. Placa este din aluminiu aşadar mult mai solidă.

Instalarea este simplă şi presupune rotunjirea completă, cu o pilă, a spatelui ciclocomputerului care intră în suport. Apoi vei instala Placa peste baza rotunjită după care vei înșuruba două şuruburi. Probabil celor de la Garmin nu le va plăcea ideea însă da, vei aplica două şuruburi direct în spatele din plastic al ciclocomputerului. Totuşi sunt şanse mari ca acesta să nu mai fie în garanţie, dacă suportul era atât de uzat. Sau dacă era nou oricum garanţia probabil nu acoperă şi altfel de stricăciuni.

La final, pe cât de gros arată iniţial, noua placă adaugă doar câţiva mm. Preţul este de 19,99 $.

[youtube id=”ik9Dgob8ryM” width=”600″ height=”350″]
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =