Acum citesti
Noul neck brace O’Neal Tron dezvoltat împreună cu Moveo

Gândit să fie de folos atât pentru mtb cât şi pentru moto şi folosind designul Moveo Concept II, O’Neal a creat unul din cele mai reglabile protecţii de pe piaţă mulţumită sistemului unic de potrivire. Scopul realizării modelului Tron a fost acela de a oferi cel mai înalt nivel de protecţie şi siguranţă pe care o certificare CE o presupune, fără a sacrifica din confort sau manevrabilitate.

[youtube id=”qAw9YPdOxP0″ width=”600″ height=”350″]

Tron este de asemenea şi foarte uşor, iar designul discret, ce dispune de un spate cu un profil jos, oferă o excelentă libertate de mişcare în timpul mersului pe bicicletă. Spatele este de asemenea pliabil pentru a fi mai uşor de transportat când nu este folosit. Nu în ultimul rând specificaţiile anterioare Moveo rămân şi acestea: fixare frontală din metal, încheieturi flexibile şi sistem de reglaj care permite ajustare fără să fie nevoie de piese suplimentare sau căptuşeală adăugată.

O’Neal Tron este disponibil în 3 variante de design: Black/White, Blue/Red şi Crank. Greutatea este de 585 grame iar preţul recomandat este de 289,90 Euro.

Specificaţii

  • Design specific O’Neal folosind designul Moveo Concept II cu parte posterioară nouă şi profile laterale mai joase pentru compatibilitate cu căştile şi protecţiile pentru partea superioară a corpului
  • Noua protecţie dispune de două zone de reglaje pentru mărime care, împreună cu reglajul lateral fac din acest produs unul foarte confortabil şi versatil
  • Două căptuşeli în faţă pentru reglarea mărimii pe piept şi căptuşeli pe umeri pentru reglarea profilului lateral
  • Coloana spate poate fi reglată fără a schimba piese şi fără a adăuga elemente noi
  • Închidere frontală din metal de înaltă calitate pentru închiderea şi deschiderea protecţiei
  • Coloana spate este pliabilă pentru ca protecţia să fie uşor de transportat
  • Greutate de 585 g – foarte uşoară în comparaţie chiar şi cu modele din carbon
  • Certificare CE
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × two =