Acum citesti
Nou de la Evolveo – SPORTCAM W8

În lumea sporturilor de acţiune aproape că nu se mai poate să te întorci acasă fără să ai şi un clip cu tine şi prietenii beneficiind de ceva adrenalină. Pozele nu mai sunt suficiente. Iar în lumea noastră a sportului cu două roţi şi fără motor concursurile sau turele filmate sunt din ce în ce mai dese.

Ne bucurăm că pe piaţă sunt şi producători mai mici, dar care oferă aceeaşi calitate ca cei consacraţi de cele mai multe ori la preţuri mult mai mici. Este vorba şi de actioncam-ul Sportcam W8 al producătorului ceh Evolveo. Noua cameră de acţiune dispune de câteva specificaţii cât de poate de avansate lucru care va contribui semnificativ la calitatea filmărilor tale.

actioncam camera video Evolveo Sportcam W8 13În primul rând vorbim de o cameră video cu rezoluţie full hd 1080p cu un framerate de 60fps, mulţumită procesorului Ambrella A7L de ultimă generaţie, la care primeşti inclus telecomandă şi carcasă rezistentă la apă adâncă până la 60 metri. Framerate-ul mare îţi permite ca ulterior, la editare, să realizezi clipuri spectaculoase cu efect „în reluare”.

actioncam camera video Evolveo Sportcam W8 10Senzorul este CMOS Panasonic la 16MP aşadar calitatea filmării nu poate fi pusă la îndoială. Este valabil şi pentru modul foto unde poţi face poze cu o rezoluţie de 16mb şi o frecvenţă de 10 cadre pe secundă. Senzorul electronic priveşte printr-un set de lentile fisheye cu o deschidere de 150 grade şi apertură f2.8 lucru care garantează imagini clare şi culori vii.

actioncam camera video Evolveo Sportcam W8 09 actioncam camera video Evolveo Sportcam W8 12Evolveo Sportcam W8 este dotată cu funcţie WiFi pentru a o putea conecta la telefon prin intermediul aplicaţiei speciale Evolveo. Aplicaţia, cât şi telecomanda camerei, îţi permite să o controlezi de la distanţă sau să faci transfer de fişiere direct pe telefon, direct în mijlocul naturii pentru a le urca apoi pe reţelele de socializare direct de la faţa locului.

actioncam camera video Evolveo Sportcam W8 02Pe lângă performanţele video camera dispune şi de câteva funcţii interesante care vor contribui semnificativ la calitatea editării ulterioare. Este vorba de „timelapse”, funcţie care îţi permite să realizezi înregistrări video cu minunate efecte temporale. Camera video va înregistra anumite perioade de timp şi apoi le va transforma, de exemplu, într-un răsărit de Soare accelerat.

actioncam camera video Evolveo Sportcam W8 01Un lucru care se pare că nu este niciodată suficient la aceste camere de acţiune este curentul, mai exact capacitatea bateriilor. Acesta este şi motivul pentru care Sportcam W8 vine la pachet cu doi acumulatori. În cazul în care rămâi fără curent în mijlocul acţiunii poţi repede să schimbi bateria pentru a continua de unde ai rămas.

actioncam camera video Evolveo Sportcam W8 15Nu în ultimul rând, aproape la fel ca şi electronica în sine, importante sunt şi accesoriile cu care astfel de camere vin în dotare. Pentru că nu îţi este de folos aproape deloc dacă nu poţi instala camera în cele mai ciudate sau interesante poziţii. Evolveo Sportcam W8 vine în pachet cu suporţi de instalare pe ghidonul bicicletei, motocicletei, snowmobil-ului sau jetski-ului, benzi velcro şi autocolante dublu adezive pentru instalare pe cască, montanţi speciali pentru suprafeţe curbate etc.

actioncam camera video Evolveo Sportcam W8 11Preţul recomandat pentru Evolveo Sportcam W8 este 899 lei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − ten =