Acum citesti
Nock Hand sunt noile scuturi pentru mtb, care protejează mâna și frâna

Sendhit Nock Hand Guards sunt noile scuturi care, instalate pe ghidon, îți vor proteja mâna de potențialul impact cu obstacolele de pe marginea traseului sau chiar și la o eventuală căzătură. Scuturile protejează inclusiv maneta de frână, fiind utile in special la mtb-enduro.

Fabricate în Franța, noile Sendhit Nock Hand Guards au o greutate de 169 g per pereche. Sunt mai grele decât alte modele de pe piață, dar acestea au montantul de instalare din aluminiu plus o căptușeală suplimentară pe interior.

Sendhit Nock Hand Guards sunt mai grele decât mărcile consacrate de pe piață pe acest segment, cum ar fi AVS și Mr Wolf, dar la mtb-enduro greutatea bicicletei nu este la fel de importantă ca la mtb xc sau șosea. Mai importantă este protecția pe care o oferă.

Deosebit la aceste protecții este căptușeala interioară. Rolul lor este să atenueze durerea în cazul în care scutul se deformează și-ți lovește degetele. Iar asta întrucât chiar dacă suportul de instalare pe ghidon este din aluminiu, protecția în sine este din plastic, pentru a se deforma li apoi reveni, în cazul unui impact.

Instalarea pe ghidon nu ar trebui să fie o problemă, întrucât montantul din aluminiu are doar 1 cm lățime. Și, întrucât aceste protecții sunt ceva mai mari, oferă un grad de protecție inclusiv manetei de frână. Distanța plăcii de protecție față de mână poate fi ajustată, pentru a lăsa între 7,8 și 9 cm distanță față de manșonul ghidonului.

Noile protecții Sendhit Nock Hand Guards au un preț anunțat de 69,99 euro și exista 32 opțiuni cu variante pentru design. Pentru comenzi de peste 50 euro, livrarea este gratuită.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − one =