Acum citesti
Linka Lasso este noul antifurt smart care îți protejează bicicleta

Recent Linka a lansat un nou produs cu ajutorul platformei Kickstarter, mai precis un antifurt smart cu care poți proteja cam tot, de la bicicleta normală și electrică, la motocicletă și uși de garaj.

Linka Lasso este un antifurt cu lanț și cu o rezistență extrem de mare la tragere, 9,5 kilonewtoni mai precis. Antifurtul este smart și poate fi acționat folosind un telefon (Android/iOS), Apple Watch, cheie smart sau cod de acces și, fiind smart, dacă ai cumva nevoie să legi ceva mai mare și ai nevoie de lanț mai lung, poți împerechea mai multe antifurturi Linka Lasso, fizic și prin aplicație, pe care îl poți apoi încuia și descuia folosind o singură aplicație.

Bateria care alimentează sistemul oferă curent pentru 5000 de încuieri și descuieri și poate funcționa fără probleme la temperaturi de la -10 la 65 grade Celsius, rezistența la apă fiind de 30 minute la adâncimea maximă de 1 metru, cu certificare IP 67. Linka spune despre baterie că ține până la 3 luni dacă antifurtul este folosit doar wirelsss, prin intermediul aplicației.

Te poți întreba ce se întâmplă dacă nu mai ai baterie la telefon sau ceva nu funcționează la app? Nu vei avea probleme pentru că antifurtul poate fi descuiat prin alte 3 metode: folosind ceasul Apple Watch dacă ai, cheia speciala smart sau un cod din patru cifre.

Noul Linka Lasoo este echipat și cu alarmă integrată. Astfel, dacă cineva umbla la bicicleta ta, alarma va începe să sune și, desigur, aplicația te va anunța pe telefon. Însă dacă ești în tren și călătorești cu bicicleta, aceasta fiind legată undeva departe de locul tău, tot ce trebuie să faci este să activezi modul “Travel”, iar alarma nu va suna.

Nu în ultimul rând, dacă vrei să împrumuți cuiva bicicleta poți partaja setările antifurtului prin intermediul aplicației Linka, iar persoana respectiva va putea descuia bicicleta cu telefonul lui sau ei.

Linka Lasso este disponibilă în trei variante:

  • Linka Lasso 100 cm lungime, zale lanț 8 mm, greutate 1,8 kg
  • Linka Lasso 100 cm lungime, zale lanț 10 mm, greutate 2,4 kg
  • Linka Lasso 140 cm lungime, zale lanț 10 mm, greutate 3 kg

La momentul publicării articolului, noul Linka Lasso putea fi comandat la prețuri reduse, începând cu 139 $.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =