Acum citesti
Limar anunţă colecţia de ochelari pentru 2015

Fiind cunoscută în special pentru căştile ultra-uşoare pentru ciclism, marca italiană Limar lansează colecţia 2015 de ochelari pentru ciclism. Colecţia include şi modelul de top cu lentile interschimbabile, polarizate şi fotocromice, iar preţul de pornire este de doar 50$.

Modelul Limar OF10 Fotochromic este negru sau alb, dispune de un design aerodinamic, perniţe pentru nas ajustabile şi braţe din aluminiu cu capete reglabile din cauciuc. Nu în ultimul rând lentilele dispun şi de tehnologie anti-aburire.

Limar-OF10-negru albastru

Modelul de top Limar OF8 este disponibil fie cu lentile polarizate fie cu lentile fotocromice sau cu ambele. Ochelarii dispun de perniţe ajustabile pentru nas şi tâmple şi cel mai important este că se pot instala şi lentile pentru vedere.

Limar-OF8-albastru

Limar F70 Fotocromic dispun de aceleaşi reglaje la care adaugă lentilele fotocromice. La F70 se pot instala, de asemenea, lentile pentru vedere.

Limar-F70-titan

Limar OF6 Polycabronat este una din cele 4 opţiuni mai de buget. Ochelarii dispun de 3 seturi de lentile fiecare cu nivelul său de transmisie al luminii: transparente – transmisie 88-93% (Cat.0), portocalii – transmisie 46-55% (Cat.1). Cât priveşte lentilele instalate deja pentru acestea nu se menţionează procentajul. Şi la aceşti ochelari se pot instala lentile pentru vedere.

Limar-OF6-negru rosu

Limar OF6.5 Polycarbonat sunt ochelarii puţin mai accesibili întrucât dispun de o singură pereche de lentile incluse. Şi aici se pot instala lentile pentru vedere.

Limar-OF6.5-negru rosu

Limar F60 Polycarbonat, în culorile negru/negru mat sau alb, sunt ochelari cu ramă completă ce oferă o imagine brută, masculină.

Limar-F60-negru lucios

Ochelarii fabricaţi din Polycarbonat S50 arată chiar bine deşi frumuseţea se află în ochii privitorului. Modelul Limar S50 este disponibil în culorile roşu sau titan dispunând de o singură pereche de lentile 8Cd din Polycarbonat.

Limar-S50-rosu

Preţurile variază între 49,95 $ şi 149,95$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =