Acum citesti
Kali prezintă noua cască aerodinamică pentru ciclism şosea – Tava

Producătorul de căşti de protecţie Kali a prezentat recent noua cască pentru şosea Tava, o cască ce dispune de un sistem similar cu MIPS. Kali a integrat în construcţie două noi material care arată ce urmează să vedem din partea companiei.

Kali Tava Aero 12La o primă vedere Tava arată a fi foarte mică şi chiar este. Însă noua cască este una din cele mai protective din oferta celor de la Kali şi asta mulţumită noilor materiale pe care le foloseşte la fabricaţie.

Deţinătorul companiei cât şi designerul sef, Brad Waldron, a căutat de multă vreme o metodă prin care să reducă impactul forţelor de rotaţie ce acţionează asupra creierului în cazul unui accident. Aşa cum a descoperit în cercetările sale unele sisteme anti-rotaţionale de fapt amplifică impactul în cazul accidentelor mai uşoare.

Rezultatul cercetărilor poartă acum numele Bumperfit 2.0 un design gândit nu doar să reducă forţele de impact ci să şi ridice nivelul de confort. O cască mărimea S/M are o greutate de 271 g, iar preţul lui Kali Tava este de 250$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 9 =