Acum citesti
Gentuța Merida Expert Dial transportă sculele într-un „plic” compact sub șa

Modalitățile pentru transportul sculelor pe bicicletă sunt multiple, iar una dintre cele mai cunoscute este populara gentuță de șa. Aceasta vine sub multe forme, dimensiuni și modalități de prindere sub șa, însă destul de rar vedem fixare cu ajutorul unei rotițe cu clichet.

Exact acest lucru îl face acum și gentuța de șa Expert Dial propusă de Merida, al cărei avantaj principal este volumul, care poate fi modificat. Construită din poliester 600D și PVC și având dimensiunile de 13×11 cm când este goală, Merida Expert Dial este practic un plic ce se poate împături și apoi fixa sub șa. Mulțumită închiderii cu rotița A-top, volumul gentuței poate fi ajustat în funcție de câte scule vrei să ai la tine.

Merida Expert Dial are la interior 3 buzunare în care poți pune mai multe sau mai puține scule, în funcție de bicicleta pe care o folosești, dar mai ales specificul sau durata turei. Dacă ieși la un antrenament pe cursieră, nu ar trebui să fie nevoie de mai mult de o cameră de rezervă, două leviere și eventual un multitool mic. Dacă ești pe mtb, atunci trebuie și kit pentru tubeless, un multitool mai complex, cartușe co2 etc.

Importatorul BikeFun, ne-a trimis deja la test o astfel de gentuță pe care o vom folosi pe cursieră, dar și pe mtb, interesul principal fiind să vedem câte și ce scule intră, cât de bine stă sub șa prinsă fiind cu rotița A-top și două firișoare extrem de subțiri și dacă gentuța este rezistentă la ploaie. Prețul anunțat pentru Merida Expert Dial este de 135 lei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + 8 =