Acum citesti
FLYPEDALS – adaptor universal de la orice pedală clipless la platformă

Pedalele automate (clipless) oferă într-adevăr performanţă atunci când sunt folosite în competiţii sau la antrenamente, însă pot fi greu de utilizat dacă vrei să le foloseşti prin oraş. Sigur, poţi avea la tine încă o pereche de pantofi de stradă sau poţi încerca să pedalezi direct cu pantofii de stradă însă ştim cu toţii că senzaţia nu este chiar plăcută.

Fly-Pedal-Clipless-Adapter-to-Flat-prototype

Adaptorul Flypedal îţi permite să transformi orice pedală automată în pedală platformă. Vei putea astfel să foloseşti în oraş bicicleta ta preferată de munte sau cursiera fără să fie nevoie să-i schimbi pedalele când vrei să ieşi la o cafea cu prietenii.

Fly-Pedal-Universal-clip-to-flat-adapter

Adaptoarele sunt solide fiind construite din aluminiu. Pe o parte este platforma pe care pedalezi, iar pe partea cealaltă poţi instala orice plăcuţă de la orice producător major de pedale clipless.

Greutatea adaptoarelor este de 194 grame, platforma în sine este mai mică în comparaţie cu cele normale de mtb, iar instalate înălţimea pedalei va fi mai mare. Însă aceste dezavantaje sunt totuşi acceptabile dacă ne gândim la avantajele oferite. Preţul recomandat este de 35$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − five =