Acum citesti
Fii mai vizibil pe bicicletă noaptea în oraş

Odată cu sosirea iernii zilele devin din ce în ce mai scurte aşadar avem nevoie de lumină la bicicletă mai devreme şi pentru mai multă vreme. Din fericire din ce în ce mai multe companii mici îşi fac apariţia pe piaţă, iar unele vin cu nişte idei cu adevărat bune.

Veglo Commuter X4 este un ham sub forma de X ce se poate ataşa pe un rucsăcel de oraş sau direct pe spatele tău. Veglo dispune de chingi luminiscente şi funcţionează cu un acumulator reîncărcabil prin USB. Lumina emisă poate funcţiona continuu sau intermitent, iar vizibilitatea este oferită din mai multe direcţii şi nu doar direct din spate. Preţul este de 49 £.

Veglo-Tail-Light

Haztevisible este o companie din Chile care oferă un sistem de iluminare ce se poate instala la mijloc ca o centură. Aceasta este controlată direct de pe ghidon, fără fir, şi poate semnaliza stânga-dreapta sau funcţiona intermitent. Preţul este de 51$.

Haztevisible

Blaze este un alt dispozitiv de luminat drumul, dar care, în plus faţă de un LED de 300 lumen, dispune şi de un laser verde care proiectează pe asfalt, în faţă, o bicicletă virtuală pe care şoferii o pot observa înaintea biciclistului care vine din spate. Preţul este de 200$.

Blaze-Laserlight

Orfos Flare este primul sistem de iluminare ce oferă vizibilitate de 360 grade. Cele doua lumini, faţă şi spate, luminează şi în lateral făcându-te cât se poate de vizibil pentru ceilalţi participanţi la trafic. Lumina se fixează magnetic, iar sistemul este rezistent la apă şi poate fi încărcat prin USB, puterea fiind de 500 lumeni pentru faţă şi 300 pentru spate. Preţul este de 119 $ bucata.

Orfos Flare

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 18 =