Acum citesti
Evolio România lansează noua cameră de acțiune iSmart Ultra 4K

Brandul românesc Evolio lansează noua iSmart Ultra, o cameră de acțiune echipată cu unul din cele mai noi și mai puternice procesoare de codare video Ambarella și senzor optic Panasonic de 12MP. Rezoluția de filmare este 4K real cu 30 frame-uri pe secundă. Micșorând rezoluția poți crește frame rate-ul. Astfel la 1080 full HD vei avea 120 fps, iar la 720 px HD poți ajunge până la 240 fps.

camera video evolio iSmart Ultra 4K 06

Evolio iSmart Ultra are pe spate un ecran de 2 inch, procesor Ambarella A12 și acumulator de 1050 mAh suficient pentru 90 de minute de filmare neîntreruptă potrivit specificațiilor oficiale. Pentru stocarea imaginilor, există un slot pentru card microSD care suportă până la 128 GB.

Noul action cam poate și fotografia la o rezoluție mare de 12 mp. Unghiul de filmare/fotografiere este de 170 grade, iar senzorul CMOS Panasonic 34110 oferă imagini clare, luminoase și de foarte bună calitate. Focalizarea este între 12 cm și infinit. Celelalte moduri foto sunt: rafală 3 cadre / secundă, 15 cadre / 4 secunde sau 30 cadre / 8 secunde.

camera video evolio iSmart Ultra 4K 03

„Piața camerelor video în noiembrie 2016 aproape că s-a dublat comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Prețurile acestor  dispozitive au înregistrat însă o scadere, reducerea fiind de aproximativ 35 de procente. În acest context, dar și din dorința de a ne extinde portofoliul pe segmentul action camera, am mizat foarte mult pe calitatea și performanța componentelor hardware, dar și pe atribuirea unor funcționalități excepționale noului produs iSmart Ultra. Astfel a rezultat o cameră de acțiune revoluționară, pe care am echipat-o cu senzor optic Panasonic de 12MP și cu unul din cele mai noi și mai puternice procesoare de codare video Ambarella. Filmările și fotografiile au o luminozitate și o claritate sporită, și sunt redate de iSmart Ultra la o calitate profesională de excepție, putând satisface cerințele chiar și celor mai pretențioși utilizatori”, spune Liviu Nistoran, Fondator Evolio.

Noua Evolio iSmart Ultra vine standard în pachet cu carcasă antișoc și subacvatică până la o adâncime maximă de 50 m. Așadar o poți folosi inclusiv la scufundări. De asemenea camera poate fi conectată wireless la telefonul mobil sau tabletă cu sistem de operare Android sau iOS pentru a o controla de la distanță, spre exemplu dacă este instalată pe o dronă. Alte conexiuni mai sunt posibile prin Micro USB și HDMI TV.

camera video evolio iSmart Ultra 4K 02

Celelalte funcții ale camerei sunt: auto-timer, compensarea expunerii, setare dată, microfon audio input, difuzor audio output și este compatibilă cu  sistemele de operare Android, Windows, iOS, MacOS și Linux. În cutie vei găsi, în plus față de accesoriile de prindere și alimentatorul și cablul micro USB.

În ceea ce privește kit-ul de accesorii, iSmart Ultra nu dezamăgește și aduce utilizatorului un pachet complet de sisteme de prindere, ce permit instalarea camerei într-o multitudine de moduri fie că dorești să o folosești pe bicicletă, schiuri, snowboard, placă de surf sau pe mașină și motocicletă.

Prețul recomandat al noului action cam Evolio iSmart Ultra este de 799 lei însă până pe data de 20 noiembrie 2016 prețul promoțional este de 559 lei dacă se face comandă pe site-ul oficial evolioshop.com. Camera video este  disponibilă la vânzare doar în showroom-ul Evolio din București Str. Grigore Cobălcescu nr. 39 și online la adresa de mai sus.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − three =