Acum citesti
Casca Lumos Smart Helmet integrează lumini automate de frânare şi semnalizare

Dacă-ţi închipuiai că rămăsese casca de bicicletă singura care nu dispunea de un port USB iată că acum avem şi aşa ceva. Casca Lumos a fost creată pentru a combate problemele de vizibilitate a bicicliştilor pe timp de noapte. Dispune de peste 60 de LED-uri care se aprind în funcţie de necesităţi.

casca bicicleta Lumos Smart Helmet 03Casca este dotată cu un accelerometru care sesizează când încetineşti sau frânezi brusc şi aprinde mai tare LED-urile roşii. Însă poţi şi semnaliza mulţumită telecomenzii fără fir pe care o instalezi pe ghidon. Aceasta dispune de o baterie care durează în jur de 6 luni. Casca şi telecomanda sunt rezistente la apă. Aşadar le poţi folosi şi pe ploaie.

casca bicicleta Lumos Smart Helmet 06 casca bicicleta Lumos Smart Helmet 05Lumos dispune de un port USB pentru reîncărcarea acumulatorului care are o viaţă de aproximativ o săptămână. Culorile disponibile sunt negru cărbune sau alb perlat mărimile fiind pentru circumferinţe de 54 şi 62 cm. Preţul promoţional este de 119$.

casca bicicleta Lumos Smart Helmet 04 casca bicicleta Lumos Smart Helmet 02 casca bicicleta Lumos Smart Helmet 01

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 1 =